Factură online

Atentie


TERMENI SI CONDITII

factură.ro va ofera accesul la utilizarea site-ului sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.


TERMENI DE UTILIZARE

Dumneavoastra sunteti responsabili de pastrarea facturilor emise de catre site. Site-ul poate fi folosit doar pentru emiterea de facturi in conditiile legii. Nu ne asumam responsabilitatea pentru facturile emise in format electronic de catre dumneavoastra folosind acest site. Nu poate fi folosit pentru emiterea de facturi pentru activitati ilegale.


RESPONSABILITATE

Deoarece identificarea utilizatorilor de internet nu este posibila, factură.ro nu are obligatia legala de a verifica informatiile utilizate pe site de catre utilizatorii acestuia si nu poate fi trasa la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii. Dumneavoastra sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru continutul informatiilor utilizate pe site. Declarati ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului factură.ro se face pe propria raspundere. In nici o circumstanta factură.ro nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din pierderea facturilor generate de site.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Nu se aduna nici un fel de informatii personale identificabile ca de exemplu numele dumneavoastra, adresa dumneavoastra de email sau postala, etc.

Design by W3layouts